Meer resultaten voor duikvereniging

+
+
+
+
+
+
+
+

     duikvereniging
 
Duikvereniging Rijnmond.
Bij Duikvereniging Rijnmond ben je altijd van harte welkom. Naast leuke duiken in binnen en buitenland verzorgen wij ook het hele jaar door leuke activiteiten voor jong en oud. Wil je een duikopleiding volgen? Dan ben je bij onze vereniging aan het juiste adres.
belfius
Duikclub Latimeria.
Latimeria zorgt sinds januari 1990 voor voorlichting, promotie en organisatie van het sportduiken voor belangstellenden uit de gemeente Stadskanaal en omgeving. Al meer dan 25 jaar biedt de vereniging naast de duikopleiding en specialisaties, verschillende evenementen en een hoop gezelligheid.
ontstopper voor wc
Welkom bij Z.V.v.O. Dolfijn.
Wilt U meer informatie over Z.V.v.O. Klik dan op het Reactieformulier. Welkom bij Duikvereniging Z.V.v.O. Dolfijn is opgericht in 1964 en heeft momenteel zo'n' 75 leden. Daarmee is de Dolfijn" de grootste onderwatersportvereniging van Zeeland. De club is aangesloten bij de NOB.
Eiken Bijgebouwen
Stichting DuikClub Urk Home.
Dan kun je het aan de leden vragen. Heb je al een duikbrevet, het maakt niet uit van welke organisatie, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Onze opleidingen zijn wereldwijd erkend doordat wij als vereniging zijn aangesloten bij de NOB en de wereldwijde duikorganisatie CMAS.
zandstralen
Home Duikvereniging Trilobiet.
Op 5 januari 2017 bestaat onze gezellige Duikvereniging Trilobiet 50 jaar en dit zullen we gaan vieren met een renie op zaterdag 7 januari 2017 in ons clubhuis aan het Trimpad. The sea, the great unifier, is man's' only hope.
Tenten
Onderwater SportVereniging Quintus Duikvereniging Horst aan de Maas.
Wij zijn een actieve duikvereniging uit Horst aan de Maas met inmiddels ruim 100 leden, variƫrend in de leeftijd van 16 tot 83 jaar. Opleidingen en gedoken wordt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond NOB. Het belangrijkste binnen een duikvereniging is natuurlijk het duiken, maar binnen Quintus is het gezellige verenigingsleven misschien wel net zo belangrijk.
kbc
Welkom bij duikvereniging Cousteau. Untitled.
Zo weet je in ieder geval wat je kunt verwachten bij duikvereniging Cousteau! Voor niet-leden bieden wij een snorkelcursus voor volwassenen, introductieduiken ook als activiteit voor kleine groepen en een opfriscursus voor duikers met een brevet aan zie het artikel over Scuba4U.
aggregaat kva
Duikvereniging De" Kruikeduikers" Tilburg Kruikeduikers.
Trainingen: Je kunt in de winterperiode elke vrijdagavond komen trainen. Dan hebben we de beschikking over een zwembad Reeshof. In de zomerperiode trainen de leden van Duikvereniging De Kruikeduikers in de omgeving van Tilburg, in een recreatieplas Het Blauwe meer.
zelf spouwmuur isoleren
Atlanta Nos Overpelt.
U wordt er in een ontspannen sfeer omringd door ervaren lesgevers die voor een degelijke opleiding zorgen om van jou een veilige duiker te maken. Onze doelstelling is een vereniging te zijn waar mensen met dezelfde interesse samen een mooie tijd doorbrengen zowel onder als boven water.
airco
DUIKCLUB ESKO Diveworld.
AQUA LUNG DIMENSION TRIMVEST GROTE INRUIL ACTIE! GRATIS OCTOPUS LEGEND VAN AQUALUNG. SCUBAPRO UWATEC GALILEO G2 DUIKCOMPUTER VIDEOPRESENTATIE. NEW SCUBAPRO UWATEC ALADIN Galileo G2 DUIKCOMPUTER. Home / DUIKSCHOOL / DUIKCLUB. Meld je aan voor onze nieuwsbrief: Abonneer. Verzenden, Ruilen Retourneren.
woonbemiddeling

Contacteer ons